Първоначално публикувано от dilian alfa gtv
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за разход
Collapse
X
-
ПриятелиМного Ви моля не използвайте неприемливи изрази и квалификации.... и тук и в други теми!
Мен не винаги ми пречи, защото понякога израза си е цветен, но има правила и ако не санкционирам пишещия, все едно проявявам двоен стандарт в един момент!!!
Не го коментирайте и това сега. Само исках да го отбележа и припомня!
Както и писането на ЛАТИНИЦА!!! НА никаква цена, няма оправдание!!!!Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
приятели за да не отварям нова тема ще питам тукпреди година имах гтв 2.0 ТС сега съм решил пак да си взема едно но е с 1.8 двигател старата ми алфа даваше разход към 12-13 този по икономичен ли е и с колко мерси за предварително
ALFA ROMEO GTV 2.0 TS/ Punto GT3 8V / BMW 530D E60
Comment
-
Първоначално публикувано от KaTsArA Покажи съобщениеприятели за да не отварям нова тема ще питам тукпреди година имах гтв 2.0 ТС сега съм решил пак да си взема едно но е с 1.8 двигател старата ми алфа даваше разход към 12-13 този по икономичен ли е и с колко мерси за предварително
sigpic
GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
Lulin Group Ltd.
Comment
-
Колеги, миналата седмица инвестирах в пълен резервоар и тия дни замервам разход. Дава ~13-14л. софийско, нормално каране. Като се понастъпи качва до 15-16л, което си е доста добре за 200 коня кола
На извънградско не съм я замервал и не знам колко ще шмръкнеGTV
Comment
-
Първоначално публикувано от Vins Покажи съобщениеКолеги, миналата седмица инвестирах в пълен резервоар и тия дни замервам разход. Дава ~13-14л. софийско, нормално каране. Като се понастъпи качва до 15-16л, което си е доста добре за 200 коня кола
На извънградско не съм я замервал и не знам колко ще шмръкне.Тя моята атмосверка под 16-17 не падаше(бог да я прости,как я окипазихме)
GTV с ново сърце и валчета.....много/100км.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivo Skoklev Покажи съобщениеДа разбираме 4е си с турбо,щом си 200кс,е как само 14/100,па с ръчка 16,да взема и аз едно турбо тогава.Тя моята атмосверка под 16-17 не падаше(бог да я прости,как я окипазихме)
няма да съжаляваш ако се метнеш на турбинка, аз съм карал обикновено 2.0 и разликата е умопомръчителнаПродължавам с замерването на разхода, скоро ще дам още данни, че другата ми кола е контузена и GTV- то става ежедневка.
GTV
Comment
Comment