Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за разход

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
    аха путка а кака викаш ахх аз тез каки с кайени да ги е...............играйте си викаш .ко беше ги гонил до край можеше да стане и по интересно
    Отклониха се от маршрута ни ...
    sigpic
    GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
    Lulin Group Ltd.

Comment

Приятели Много Ви моля не използвайте неприемливи изрази и квалификации.... и тук и в други теми!
      Мен не винаги ми пречи, защото понякога израза си е цветен, но има правила и ако не санкционирам пишещия, все едно проявявам двоен стандарт в един момент!!!

Не го коментирайте и това сега. Само исках да го отбележа и припомня!

Както и писането на ЛАТИНИЦА!!! НА никаква цена, няма оправдание!!!!
      Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

приятели за да не отварям нова тема ще питам тук преди година имах гтв 2.0 ТС сега съм решил пак да си взема едно но е с 1.8 двигател старата ми алфа даваше разход към 12-13 този по икономичен ли е и с колко мерси за предварително
        ALFA ROMEO GTV 2.0 TS / Punto GT3 8V / BMW 530D E60

Comment

Първоначално публикувано от KaTsArA Покажи съобщение
          приятели за да не отварям нова тема ще питам тук преди година имах гтв 2.0 ТС сега съм решил пак да си взема едно но е с 1.8 двигател старата ми алфа даваше разход към 12-13 този по икономичен ли е и с колко мерси за предварително
          Мисля , че разхода ти ще е същия , но не съм сигурен
          sigpic
          GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
          Lulin Group Ltd.

Comment

И аз мисля, че няма да има особена разлика.
            Alfa Romeo 166 3.0 V6
            Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Колеги, миналата седмица инвестирах в пълен резервоар и тия дни замервам разход. Дава ~13-14л. софийско, нормално каране. Като се понастъпи качва до 15-16л, което си е доста добре за 200 коня кола
              На извънградско не съм я замервал и не знам колко ще шмръкне
              GTV

Comment

Първоначално публикувано от Vins Покажи съобщение
                Колеги, миналата седмица инвестирах в пълен резервоар и тия дни замервам разход. Дава ~13-14л. софийско, нормално каране. Като се понастъпи качва до 15-16л, което си е доста добре за 200 коня кола
                На извънградско не съм я замервал и не знам колко ще шмръкне
                Да разбираме 4е си с турбо,щом си 200кс,е как само 14/100,па с ръчка 16,да взема и аз едно турбо тогава.Тя моята атмосверка под 16-17 не падаше(бог да я прости,как я окипазихме)
                GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Comment

Първоначално публикувано от Ivo Skoklev Покажи съобщение
                  Да разбираме 4е си с турбо,щом си 200кс,е как само 14/100,па с ръчка 16,да взема и аз едно турбо тогава.Тя моята атмосверка под 16-17 не падаше(бог да я прости,как я окипазихме)

няма да съжаляваш ако се метнеш на турбинка, аз съм карал обикновено 2.0 и разликата е умопомръчителна Продължавам с замерването на разхода, скоро ще дам още данни, че другата ми кола е контузена и GTV- то става ежедневка.
                  GTV

Comment

Working...
                  X